26.11.2005 г., 21:46 ч.

Ти си... 

  Поезия
1158 0 4

Ти си нежност,страст,желание за грях...

Сълзите ми превръщаш в смях...

С пламенна любов заменяш самотата,

с нежност мъката изпиваш от душата.

Устните ми тъй студени и безмълвни караш да горят

и отново те "Обичам те!" шептят...

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??