20.12.2005 г., 20:05 ч.

Ти си 

  Поезия
793 0 2
                                                       ТИ СИ
Ти си дявол във човешки образ.
Ти си скрита тъга.
Ти си бучката лед в мойта малка душа.
Ти си неизречена дума.
Ти си безкраен копнеж,но...
Ти си всичко това-от което нуждая се днес.
Ти си черен облак,предвещаващ дъжд.
Ти си буря зла.
Ти си вихрен тайфун.
Ти си спотаена сълза.
Ти си лъв.
Ти си отровна змия.
Ти си птица със счупени крила.
Ти си гнойна рана.
Ти си тумор.
Ти си рак в кръвта.
Ти си смърт неясна.
Ти си...
Ти си всичко това!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви София и Гери!
  • Браво харесва ми,но малко накрая не ми допадна "тумор" и "гной"..
Предложения
: ??:??