1.09.2009 г., 23:02 ч.

Ти си... 

  Поезия
618 0 1

Звездичка си ти в небесата,

но най-ярката за мен...

И слънчицето във водата -

закачаш скучния ми ден!

 

Калинка мъничка си ти в тревата,

скрила се под стръкчето любов

и трънчето си във петата,

боцкащо при всеки ход!

 

Трапчинката си на лицето,

показваща се с милата усмивка!

И зрънце си за изгладняла птичка,

и цветенце за жадната пчеличка...

 

Ти мелодия си нежна на китара,

която бих слушала безспир...

 

Ти си облачето в небесата...

Ти си камъчето във реката...

 

Ти момчето си, което

отвори раната в сърцето!

 

01.09.2009г.

© Поли Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??