23.07.2013 г., 16:37 ч.

Ти си болка невъзможна 

  Поезия » Любовна
489 0 3

Погледни ме във очите

и направо ми кажи:

спираш ли за мен лъжите?

Казвай го и отрежи!

Стига с мен да се измиваш.

Стига думи на ангро.

Престани да се надсмиваш,

да играеш на танго.

Ще ми тровиш ли душата

с твойте приказки навред?

Ще престанеш ли с лъжата,

че съм твоя враг заклет?

Погледни се в огледало,

виж и образа си блед.

Как ти времето е дало

на сърце да имаш лед?

Твойта хубост е нищожна -

нямаш корен, нито - цвят.

С теб любов е невъзможна -

ти не си от този свят.

Ти си болката сърдечна.

Ти си шита на верев.

С теб раздялата е вечна.

Любовта е само рев.

 

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??