1.04.2022 г., 12:54 ч.

Ти си чао 

  Поезия » Авторска песен
692 0 0

К'во ми скачаш,

к'во набираш.

Как откачаш,

пак филмираш.

 

Влизаш в роля

Drama Queen.

Дай ми, моля

аналгин.

 

Кофти тръпка,

всеки ден.

Като дъвка

си за мен.

 

Губих време

вчера, днес

по пътя с тебе

без адрес.

 

Месец-два,

година-две.

Късно спря,

не съм добре...

 

Днес съм happy,

Бар след бар.

Вземи, гепи

един шамар

 

Аз съм тука,

ти си чао.

Пълна скука

и печал.

 

Аз съм цар,

а не мече.

Топ гъзар

и топ момче

© Krischo Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??