К'во ми скачаш,
к'во набираш.
Как откачаш,
пак филмираш.
Влизаш в роля
Drama Queen.
Дай ми, моля
аналгин.
Кофти тръпка,
всеки ден.
Като дъвка
си за мен.
Губих време
вчера, днес
по пътя с тебе
без адрес.
Месец-два,
година-две.
Късно спря,
не съм добре...
Днес съм happy,
Бар след бар.
Вземи, гепи
един шамар
Аз съм тука,
ти си чао.
Пълна скука
и печал.
Аз съм цар,
а не мече.
Топ гъзар
и топ момче
© Krischo All rights reserved.