Ти си до мен, а аз до теб.
Щастие блести в моите очи,
щом сгушена съм аз до твойто тяло.
С поглед мил докосваш ме ти,
а усмивката ти нежна
разтуптява моето сърце.
Ти си до мен, а аз до теб.
Щом с ръце ме докоснеш ти,
тялото ми тръпне в порив див.
Щом с устни парещи ме целунеш,
изгаряш нежната ми кожа.
Ти си до мен, а аз до теб.
И по-щастлива от мене няма.
© Дени Всички права запазени