Feb 22, 2012, 10:33 PM

Ти си до мен 

  Poetry » Love
535 0 0

Ти си до мен, а аз до теб.
Щастие блести в моите очи,
щом сгушена съм аз до твойто тяло.
С поглед мил докосваш ме ти,
а усмивката ти нежна 
разтуптява моето сърце.

Ти си до мен, а аз до теб.
Щом с ръце ме докоснеш ти, 
тялото ми тръпне в порив див.
Щом с устни парещи ме целунеш,
изгаряш нежната ми кожа.

Ти си до мен, а аз до теб.
И по-щастлива от мене няма.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??