3.01.2008 г., 9:46 ч.

Ти си истина 

  Поезия » Любовна
618 0 7
Ти си истина,
по-силна от всяка мечта!
Как да те измислям,
като за мен си любовта!
Винаги ще те обичам,
дори и след света!
Мога да го кажа
милион пъти, но сега
ще ти го докажа!
Ти си желаната от мен
най-огнена жена!
Ти си светлият ден,
ти си ми съдба!
Ти си бялата птица,
носеща късмет!
Ти си моята жрица,
водеща ме напред!

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??