Имам цяла тетрадка за теб -
кратки поеми за една
обречена невъзможност.
Имам даже и песен за теб,
родила се сред лутанията,
тъжна като небе без луна.
Имам и картина за теб,
окачена на голата стена,
напомняща за любовта.
Имам филм за теб и мен
от счупени спомени,
много несръчно сглобен.
Ти си изкуството на това
да съм безмерно сама.
© Недописана Всички права запазени