Nov 14, 2014, 9:51 PM

Ти си изкуство 

  Poetry
693 2 1

Имам цяла тетрадка за теб -

кратки поеми за една

обречена невъзможност.

 

Имам даже и песен за теб,

родила се сред лутанията,

тъжна като небе без луна.

 

Имам и картина за теб,

окачена на голата стена,

напомняща за любовта.

 

Имам филм за теб и мен

от счупени спомени,

много несръчно  сглобен.

 

Ти си изкуството на това

да съм безмерно сама.

 

© Недописана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??