12.02.2006 г., 13:56 ч.

Ти си... жена на моите мечти! 

  Поезия
1782 0 5
11.02.2006... Пак за нея...

И си болка, и си радост,
и тъга, и щастие.
И горчиш ми чак от сладост...
Хем си дявол, хем си ангелче!

Сълза в очите ми, усмивка моя...
Не е туй някой друг, а ти!
И слънцето, пък и пороя,
вилнеещи из моите мечти...

Отрова си, но и храна си
ти, за моето сърце.
Зимен вятър, топла ласка -
все за моето лице...

Ту ме мразиш, ту ме любиш...
Впрочем, знаеш ли коя си ти?
Все ме пъдиш, а не щеш да ме загубиш...
Жена на моите мечти!

© Хух Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??