21.07.2010 г., 21:07 ч.

Ти си минало 

  Поезия
904 0 2

Защо си ми ти?

- след като само нараняваш ме...

Теб да забравя,

- няма да търся твоето отражение в следващата любов...

Ще се науча,

  - не ще погледна аз назад даже и за миг...

Ти си минало,

- спомена за теб ще залича с двойна гума от сърцето си...

Аз силна съм,

- вдигам глава с усмивка на лице и продължавам...

 

© Теодора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??