22.05.2007 г., 17:06 ч.

Ти си моят рай... 

  Поезия
1048 0 3
-Пусни ме вече,
и с тебе плача,
няма щастие
в нашето битие,
няма щастие за такава любов...

-Аз съм готова да страдам,
разбери, няма значение,
толкова те обичам, че
направих от сълзи море,
но пак не се отказвам...

-Няма по-красиво море
на този свят от очите ти,
аз се удавих в него,
но потъвам и те дърпам с мен,
а с теб мечтая ведрост и пролет,
        не живот сломен...

-В злато и разкош да съм,
само ти ще си в мислите ми,
в ада да ме свалят, да ме горят на огън,
не ще те заличат от сърцето ми...
Ти си моят рай...

-Казват, че раят е светъл и красив,
тогава той е усмивката ти,
адът бил горещ и тъмен, проблясквали искри,
та аз вече го зърнах, той е очите ти...
Ти за мен си и ад, и рай!

За тебе страдам, с теб съм шастлив,
тази любов няма край!

© Любовник Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??