21.08.2010 г., 14:07 ч.

Ти си моята съдба 

  Поезия » Друга
1310 0 0

Ти си моята съдба!

 

Съдба!

Реална и вълшебна,

потайна  усмивка

и поглед стаен.

 

Търсена и проста,

досег - мечта.

Изстрадана принуда,

падаща звезда.

 

Ласкав допир,

отдаване, огън.

Слова...

Нереални представи,

гротескни картини.

 

Предутрин.

Здрач.

Синева.

 

Любовно обвързани,

рутинно вървим,

мелодия бавна,

танца - съдба!

Увлечени, мамени,

груби и нежни.

 

Предутрин.

Здрач.

Синева.

 

Свързани двама,

навеки:

Думи – съдба!

 

14.08.10

© Валери Качов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??