22.03.2020 г., 17:07 ч.

Ти си мъжът и любовта за мен 

  Поезия » Любовна, Еротична, Свободен стих
747 2 0

Луда съм по теб, признавам, 

че те виждам във всеки срещу мен.

По душата ти ден и нощ жадувам, 

целувките ти още ме държат в плен.

За теб копнея непрестанно, 

в ръцете ти мечтая отново да изгарям.

За мен ти си мъжът с главно М 

и любовта с главна буква.

Докосни ме, лудо разпали ме, 

запали ме, в огъня си изгори ме, 

в буйна страст изпепели ме 

и в прегръдките си приласкай ме! 

Задръж ме винаги в тях, 

обичана и обичаща жена! 

До теб вечер да заспивам задоволена, 

а сутрин пак до теб да се събуждам за страстта.

 

 

 

 

 

15.03.2020 г./15:46 ч.

Гр. Хасково

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??