Луда съм по теб, признавам,
че те виждам във всеки срещу мен.
По душата ти ден и нощ жадувам,
целувките ти още ме държат в плен.
За теб копнея непрестанно,
в ръцете ти мечтая отново да изгарям.
За мен ти си мъжът с главно М
и любовта с главна буква.
Докосни ме, лудо разпали ме,
запали ме, в огъня си изгори ме,
в буйна страст изпепели ме
и в прегръдките си приласкай ме!
Задръж ме винаги в тях,
обичана и обичаща жена!
До теб вечер да заспивам задоволена,
а сутрин пак до теб да се събуждам за страстта.
15.03.2020 г./15:46 ч.
Гр. Хасково
© Мечтателка All rights reserved.