16.04.2018 г., 14:34 ч.

Ти си проблемът! 

  Поезия » Философска, Гражданска
852 4 0

Разбираш какво си направил, след като си го направил

Разбираш какво е трябвало да сториш, след като не си го сторил

Ставаш лош след като разбереш, че си прекалено добър

Ставаш добър след като разбереш, че си прекалено лош

Мислиш си, че няма как да слезнеш по-надолу

Докато не слезнеш по-надолу

Животът е пълен с висини и низини

Всеки път когато паднеш от високо, трябва отново да се изкачваш

И точно когато се изкачиш, отново падаш

 

Какво трябва да направиш?

Какво трябва да сториш?

Трябва ли да станеш по-лош?

Трябва ли да станеш по-добър?

 

Идва момента в който разбираш, че ти си виновен

Момента в който се самосъжаляваш

Момента в който се обвиняваш

Момента в който се мразиш

 

Трябва ли да се мразиш?

Трябва ли да се обичаш?

 

Имаш ли проблеми?

Има ли решение на проблемите ти?

Ти ли си проблемът?

ТИ СИ ПРОБЛЕМЪТ!

© Росен Лубанов Всички права запазени

Колкото и да го мислиш, ти си проблемът...

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??