5.12.2005 г., 22:13 ч.

Ти си само сън 

  Поезия
1176 0 3
Ти ли си ?-или не си
Истински ли си?-Кажи?
Някак ненадейно -в живота ми се появи.
Може би душата ми е викала за теб.
Може би сърцето ми е чакало да спреш при мен.

Очите ти красиви-ме гледат с любов.
Ръцете ти-докосват мойто тяло
и топли чувства-на желание голямо
превземат голата ми плът.

Целувай устните ми- казват моите очи.
Докосвай тялото ми-казва моето сърце.
За теб умирам-казва моята душа.
Нека в този миг да слеем нашите тела.

Как искам само-този сън да няма край.
Копнея в твоите прегръдки да остана.
Но уви- часовникът звъни.....
отварям аз очи-изтръпвам от усещането
за дълга и безкрайна самота.

© Моника Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??