Ти си светлината, любовта, свободата ми...
Ти си светлина, тази същност,
която надхвърля приказките и реалността,
но за истината всеки миг се бори...,
която побеждава тъмнината
и стои между съзнанието и безсъзнанието,
която ни събужда за воля и живот...
Едни те наричат съвест,
други доброта, трети болка,
четвърти единственото щастие
ти се мислиш за антитеза,
Аз те наричам всичко това,
точно това което си, любов и свобода;
любов, изпълнена с благодат
Ти си светлината, а не наука,
ти си Върховната реалност...!
© Лили Вълчева Всички права запазени
" Не се съгласявай единствено с това, че можеш да ходиш, когато можеш да летиш. " - Харесва ми тази мисъл! И в случая е на място, когато става дума за мечтите и любовта, като сега. Но, когато става дума за имане, човек трябва да е щастлив с това което има и най вече с това, което може да даде отвътре...