15.08.2007 г., 10:48 ч.

Ти си същият! Тогава си върви! 

  Поезия
532 1 14
Стоиш до мен.
Как всичко се промени.
Стоиш до мен -
сляп и ням.
Стига илюзии.
Фантазии.
Детски мечти.
Жена съм!
Но нима не ме боли?
Та аз съм нежна.
Изстрадала душа.
А ти си свиреп.
И потаен.
Лъжовен мъж, при това.
Но стига.
Край!
Аз се промених.
А ти? Ти си същият!
Тогава си върви!

                                                                   2004 г.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??