7.04.2020 г., 22:33 ч.

Ти си този... 

  Поезия » Любовна
474 2 0

Ти си този, който ме вкара в плен.
Ти си момчето, за което копнее сърцето ми.
Момче, което ме плени и влезна в сърцето на едно момиче.

Ти си този за който мисля, този който ме кара да съм щастлива.
Ангел небесен, който открадна ума ми.
Ти си това чувство,което ме кара да се усмихвам истински!

Момчето което ме кара да се самозабравя на моменти, което ме кара да съм това което съм.
Ти си този човек, който се появи в живота ми и ме накара да погледна по друг начин. 

Ти си този, който ме кара да настръхна не само с докосване, а само с поглед.
Ти си пеперудата, която ме прави повече от щастлива.

Ти си човекът, който ще е и се надявам да е до мен сега, утре, винаги!

© Петя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??