28.09.2019 г., 13:21 ч.

Ти си тук 

  Поезия » Любовна
305 1 0

Ти си тук

 

Все още стаята на теб ухае,

пристъпваш нощем тихо във съня ми.

Сърцето ми не иска да признае,

но болката без тебе е голяма!

 

Все още сянката ти ме приспива,

прегръща ме във мрака с нежни думи.

Прекрасна си! Безумно си красива!

Открадна и сърцето, и ума ми!

 

Далече си сега, това го зная!

Но ти си тук! Живееш във душата!

За мене беше всичко, и на края

изля отрова люта във сърцата!

 

Дори сега до болка те обичам!

Искам те и силно те желая!

Не съм студен! Не съм и безразличен!

За мене си началото и края!

 

Не съм обичал друга като тебе!

Не съм целувал друга с тази страст!

Но всичко ти във миг един погреба!

Погреба любовта! Погреба нас!

 

Все още стаята на теб ухае!

И ти си тук, каквато аз те знам!

Сърцето ми те чака, но не знае,

че теб те няма! Аз оставам сам!

 

27.09.2019г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??