1.09.2007 г., 15:56 ч.

Ти си вече спомен 

  Поезия
636 0 1

Оставям те в миналото.
Веч не си ми нужен.
Компромисите свършиха,
чувствата се умориха,
всичко към теб увяхна.
Отдавах ти, каквото имах
безпределно и загубих
достойнството си безследно.
Само спомен си за мен,
напомнящ на една
болезнена, абсолютно луда
и помрачаваща любов,
в която позволих
да бъда унижавана.
По-силна съм сега -
безкомпромисна, хладна
и трудна за спечелване.
Осъзнах цената си -
само най-богатият духовно
ще може да я заплати.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??