7.04.2011 г., 19:19 ч.

Ти си всичко за мен 

  Поезия » Любовна
2208 0 0

Ти си моята луна, ти си моята звезда.
ти си слънцето, което блести и осветява моя ден.
Ти си моята любима песен, която слушам всеки ден.
Ти си моята логика, когато не съм прав.
Ти си въздухът, който прониква във всичките ми клетки.
Ти си моят любим филм, който Обичам да гледам.
Ти си моят любим празник, който Обичам да празнувам.
Ти си моята всяка мисъл в съзнанието ми
Ти си моето желание, което се сбъдна.
Ти си моята мечта, която мечтая всяка вечер.
Ти си моето лекарство, когато съм болен. 
Ти си моята усмивка на лицето.
Ти си сърце, което бие в тялото ми.
Ти си истината, в която вярвам.
Ти си повече от живота ми.
Ти си отговорът на моите молитви.
Ти си всичко, което искам.
Ти си всичко за мен.
Ти си Любовтa!

06.04.2011

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??