7.08.2008 г., 6:48 ч.

Ти си всичко за мен, любими... 

  Поезия » Любовна
1749 0 2
Ти си всичко за мен, любими...
(на моя любим)

Не съм ти казвала, мило,

колко много те обичам!
Не съм ти казвала, скъпи,
какво означаваш ти за мен!

Знам, не съм идеалната жена,
но аз съм тази, която те обича.
Аз съм тази, която живее
само с мисълта за твоите устни.

Обичам те! Това е истината!
Желая те! Не искам да го крия!
Ти си всичко за мен -
любов, усмивки, щастие и живот...

Гр. Хасково
06.08.2008 г./ 23.07 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ти за съвета, Виктория! Ще го запомня! Всичко хубаво ти желая.
  • Кажи му тези думи и наяве, не ги крий от него: "Ти си всичко за мен, любими..."
Предложения
: ??:??