14.09.2017 г., 7:19 ч.

Ти сигурно не знаеш 

  Поезия » Любовна
521 1 2

             Ти не знаеш

 

Ти сигурно не знаеш как боли,

когато ти отраднат любовта

и колко парят мъжките сълзи,

когато сам останеш във нощта?

 

Ти сигурно не знаеш как боли

от някого, щом някой си отиде

и как светът тогава ти горчи,

препълнен от лъжа и от обида?

 

10.05.89г.

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??