Sep 14, 2017, 7:19 AM

Ти сигурно не знаеш 

  Poetry » Love
534 1 2

             Ти не знаеш

 

Ти сигурно не знаеш как боли,

когато ти отраднат любовта

и колко парят мъжките сълзи,

когато сам останеш във нощта?

 

Ти сигурно не знаеш как боли

от някого, щом някой си отиде

и как светът тогава ти горчи,

препълнен от лъжа и от обида?

 

10.05.89г.

© Георги Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??