18.03.2006 г., 11:59 ч.

Ти спомняш ли си... 

  Поезия
815 0 2

Ти спомняш ли си преди две години,
когато бяхме всеки ден със теб?
Ти спомняш ли си срещите в "Елит",
а как си спях до теб?
Ти спомняш ли си колко трудности преминахме
и борехме се да сме заедно с теб?
След година как все още чакахме се с трепет.
Как срещахме се, криехме се от всички
и бяхме двамата щастливи,
дори за малко, но щастливи!
Ти спомняш ли си...защото аз едва ли
ще эабравя някога за теб.
Обичам те!...

© Ивет Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??