18.05.2016 г., 21:58 ч.

Ти ставаш аз 

  Поезия » Любовна
311 0 2

мисля за теб
като за безбрежно поле
с изгоряла от слънце трева
през което 
нагазвам дълбоко

изведнъж 
аз ставам ти 
и ти ставаш аз
и тревата пламва 
в пожари 
от всички посоки

помня ужаса
помня мъката
помня бягството
как ме подгониха

може ли 
едно лятно поле
с пожълтяла трева
да ми носи 
толкова спомени

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??