2.05.2018 г., 22:38 ч.

Ти вече бе тръгнал 

  Поезия
308 1 4


Толкова много ми липсваха 
нашите утрини, 
че сетивата ми 
бяха напрегнати във очакване 
топлата ти целувка да ме събуди 
и се обърнах, 
там, където смятах да те намеря. 
Ала ти вече бе тръгнал.

И тогава видях 
чашата със кафе върху  масата, 
а по ръбовете ѝ –
още твоите устни личаха. 
И хавлията, метната на леглото
откъм твойта страна,
още пазеше аромата ти.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??