May 2, 2018, 10:38 PM

Ти вече бе тръгнал 

  Poetry
309 1 4


Толкова много ми липсваха 
нашите утрини, 
че сетивата ми 
бяха напрегнати във очакване 
топлата ти целувка да ме събуди 
и се обърнах, 
там, където смятах да те намеря. 
Ала ти вече бе тръгнал.

И тогава видях 
чашата със кафе върху  масата, 
а по ръбовете ѝ –
още твоите устни личаха. 
И хавлията, метната на леглото
откъм твойта страна,
още пазеше аромата ти.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??