17.04.2006 г., 13:27 ч.

Ти за мен 

  Поезия
1140 0 1

Ти за мен

 

Влюбено сърце аз нося,

твоят поглед с моя прося.

Когато ме погледнеш ти,
усещам, че Земята се върти!

 

Мисля… няма смисъл човек да се влюби,

в нечий друг свят да се загуби.

Но… въпреки това, с цялото си сърце те любя,

даже и в твоя непознат свят да се погубя!

 

В безсмислицата смисъл търсих,

освен твоите очи друго не открих.

Толкова години любовта дирих,

ето Я! Накрая те намерих!

 

Ти за мен си любовта,

ти за мен си всичко на света.

За мен няма равна на тебе,

дори и на седмото небе!

© Метин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Мисля… няма смисъл човек да се влюби,
    в нечий друг свят да се загуби."
    Един уважаван "красив ум" си от мен,
    но любовта вижда сметката на всички,
    а ние на нея само очите
Предложения
: ??:??