5.03.2024 г., 6:41 ч.

Ти знаеш как да ме взривиш 

  Поезия » Еротична
278 1 11
 

Как парят твоите целувки,
когато са на точните места.
Как ме взривяваш със милувки
и гушнал те горя, горя, горя...

Но ти го знаеш, о, добре го знаеш,
и правиш всичко за да съм горещ...
Със сетивата мои си играеш
и знаеш с устните, къде по мен да спреш...

Магия си, жена и съвършенство,
а аз съм пластелин в ръцете ти...
Владееш го върховното блаженство
и нямам думи повече... ела и ме гушни...

 

23.02.2024.

 

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??