Как парят твоите целувки,
когато са на точните места.
Как ме взривяваш със милувки
и гушнал те горя, горя, горя...
Но ти го знаеш, о, добре го знаеш,
и правиш всичко за да съм горещ...
Със сетивата мои си играеш
и знаеш с устните, къде по мен да спреш...
Магия си, жена и съвършенство,
а аз съм пластелин в ръцете ти...
Владееш го върховното блаженство
и нямам думи повече... ела и ме гушни...
23.02.2024.
tч
© Георги Каменов All rights reserved.