Ти знаеш ли какво е безнадеждност?
Довчера бе загнездена в очите ми,
уж месеци, а всъщност цяла вечност...
Опостушена, се отказах от мечтите си...
Ти знаеш ли какво е изречение,
по-силно и от светлина в тунела?
От лекар казано и без съмнение:
"Не бой се, ще живееш, мила!"
Ти знаеш ли каво е лудост?
Онази дивата, по детски чистата...
Да плачеш и да пляскаш, сякаш чудо
за миг те връща пак на пистата...
Ти знаеш ли какво е измерение?
Друг свят, тотално паралелен,
планета друга, пълна с вдъхновение...
Там искам да живея!
18.08.2012.
© Сиси Всички права запазени