22.11.2009 г., 2:22 ч.

Ти знаеш ли... 

  Поезия
808 0 15

                                                                                            ... ти си там...

 

 

… онези думи

 

не винаги

изричат ме

напълно…

 

дори

когато съм

различна…

 

дори

когато е…

 

безмълвно…

 

и колкото

да ги презирам

не мога да ги изрека

 

защото тъмното повличат

и ме обгръщат …

 

с тишина…

 

и всеки път

когато дишам

по устните ми

свличаш се

в усмивка

 

а всички

неизказани

молитви

занитила съм

в есенна

обвивка…

 

по думите ти търся те

и чакам…

 

все с онзи порив

дремещ

в тишината…

 

а знаеш ли…

 

и днес си жажда...

 

все тъй 

прелистена…

 

и недопята…

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??