24.11.2007 г., 11:47 ч.

Ти знаеш ли?... 

  Поезия
669 0 10
***
Ти знаеш ли колко те имам?
Ти знаеш ли колко си мой?
В албума ми без да те снимам...
си вече безкрилен герой!

Ти знаеш ли колко ме имаш?
Ти знаеш ли как съм едва?
Болиш ме, така ме проклинаш...
да бъда отровна стрела!

Ти знаеш ли колко те имам?
Ти знаеш ли колко си в мен?
Усмихваш ме, алчно те взимам...
потъваш, от мен потопен!

Ти знаеш ли колко ме имаш?
Ти знаеш ли как ме уби?
Умирам, не спирай да снимаш...
смъртта ми, която си ти!

© Арлина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??