30.03.2017 г., 12:57 ч.

Тих есенен дъжд 

  Поезия » Друга
298 3 8

Тих есенен дъжд,
запя родната земя.
Като чиста сълза,
обрулено дърво зашумя.

Изригна в мен дъждеца,
като вълна преливаща човека.
Думи извисяват на мъдреца,
като река по своята пътека.

Тих есенен дъжд вали,
избистря мисли в бъднини.
Под дъждът влюбени,
души извисяват във висини.

Доброта - ценен дар,
да запазя като късче хляб.
В душата си не съм стар,
аз съм още млад.

© Димитрина Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??