12.01.2011 г., 16:14 ч.

Тих пролетен дъжд 

  Поезия
511 0 1

Тих пролетен дъжд 

над града се сипе, 

по улиците аз вървя, 

твоето име шептя.

 

Тих пролетен дъжд 

над града се сипе, 

силно крещейки аз 

дума само една,

обичам те и затова 

плача аз.

 

Този дъжд е толкова 

тих, също като теб,

но знаеш ли как силно

 ми липсваш.  И 

от това ме боли.

 

За тебе мисля аз и 
Плача. Силно теб 
Обичам.(2пъти)

За тебе мисля аз и 

плача. 

Силно теб обичам.

 

 

08.04.2008 година.

Първото ми стихотворение :) 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??