14.01.2020 г., 20:46 ч.

Тиха есен 

  Поезия » Гражданска
913 0 0

Тиха есен
в тихи нощи рони
бледожълтите листа,
по оголените клони -
шепот, спомени, ята…

 

Ту прииждат,
ту се връщат
като врани във нощта,
само сянката им броди -
без посока, под дъжда.

 

Тиха есен
в тихи нощи рони
бледожълтите листа,
по оголените клони -
дебне вятър, в самота.

© Петър Пацев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??