Jan 14, 2020, 8:46 PM

Тиха есен 

  Poetry » Civilian
933 0 0

Тиха есен
в тихи нощи рони
бледожълтите листа,
по оголените клони -
шепот, спомени, ята…

 

Ту прииждат,
ту се връщат
като врани във нощта,
само сянката им броди -
без посока, под дъжда.

 

Тиха есен
в тихи нощи рони
бледожълтите листа,
по оголените клони -
дебне вятър, в самота.

© Петър Пацев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??