12.06.2020 г., 14:36 ч.

Тиха молитва 

  Поезия » Любовна
472 3 5

ТИХА МОЛИТВА

 

Тебе обичам, не крия,

тебе желая безкрай,

ти си сияйна магия,

сменяща пъкъла с рай.

 

Тихо се моля на Бога –

с мен да си винаги ти,

винаги в радост, в тревога,

сбъдваща всички мечти.

© Раммадан Л.К. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??