1.10.2018 г., 10:55 ч.

Тиха самота 

  Поезия
385 0 0

Когато си така самотен...

И навън, от вятъра студен

Вледеняваш се, сякаш зимна вихрушка

е дошла.

Внезапно, погледа ти се премрежва

Дъжд, почуква по листата.

Ала, всъщност се оказва

Че "дъждът" е в твоите очи

Под формата, на малки капчици сълзи.

 

Кали Петкова

29.09.2018

© Кали Всички права запазени

Моля не копирайте! 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??