10.10.2022 г., 13:56 ч.

Тихи ръце 

  Поезия » Друга
395 5 10

Не кацат пеперуди вече

на нарисувани цветя -

лъжа цветята разсъблече

и истината връхлетя.

 

Дали тъгуват пеперудите,

или е вятърът студен,

или разбрали за заблудите

си тръгват заедно със мен?

© toti Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??