Oct 10, 2022, 1:56 PM

Тихи ръце 

  Poetry » Other
337 5 10

Не кацат пеперуди вече

на нарисувани цветя -

лъжа цветята разсъблече

и истината връхлетя.

 

Дали тъгуват пеперудите,

или е вятърът студен,

или разбрали за заблудите

си тръгват заедно със мен?

© toti All rights reserved.

  277 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??