10 oct 2022, 13:56

Тихи ръце 

  Poesía » Otra
339 5 10

Не кацат пеперуди вече

на нарисувани цветя -

лъжа цветята разсъблече

и истината връхлетя.

 

Дали тъгуват пеперудите,

или е вятърът студен,

или разбрали за заблудите

си тръгват заедно със мен?

© toti Todos los derechos reservados

  282 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??