18.10.2022 г., 8:50 ч.

Тихите есенни вечери 

  Поезия » Гражданска
169 0 1



Обичам тихите есенни вечери, които
ми носят спокойствие, нежност, уют.
Зад паяка в ъгъла оставил съм скрито
съкровище с думи и цвят срещу студ.

Ще го пазя силно така, че да мога
да се усмихвам след тежкия ден.
Оставям назад тъга и тревога,
забравям за миг, че съм бил уморен.

В тези вечери аз също съм тих
и в тишината стоя с мечтите си сам.
Думи редят се в опит за стих,
оставям всичко някъде там.

Явор Перфанов
17.10.2022 г.
Г. Оряховица

© Явор Перфанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??