20.08.2004 г., 8:08 ч.

Тихо 

  Поезия
948 1 0
Тихо се свий във ъгъла тъмен
бавно се спускай по наклона стръмен
тихо затваряй изморени очи
бавно полягай, внезапно умри.
отпусни се леко, кръвта ти тече,
момиче, умираш! Боли ли въобще?
защо се получи със тебе така?
защо пак разряза тази нежна ръка?

© Денис Крумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??