Aug 20, 2004, 8:08 AM

Тихо 

  Poetry
1020 1 0
Тихо се свий във ъгъла тъмен
бавно се спускай по наклона стръмен
тихо затваряй изморени очи
бавно полягай, внезапно умри.
отпусни се леко, кръвта ти тече,
момиче, умираш! Боли ли въобще?
защо се получи със тебе така?
защо пак разряза тази нежна ръка?

© Денис Крумов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??